SCOALA DE SHIATSU

De ce să înveţi Shiatsu?

Dacă eşti la început de drum sau dacă eşti deja terapeut experimentat, la cursurile mele de Shiatsu vei avea ocazia să te reinventezi şi să reconsideri tot ceea ce ai practicat până acum.

Profunzimea Shiatsu

La cursurile mele de Shiatsu vei învăţa să ajungi la nivele de profunzime pe care nu le-ai mai atins niciodată fără să foloseşti forţa musculară. Te voi conduce la acele nivele extreme de profunzime, iar odată ce vei ajunge la ele, vei şti exact ceea ce ai de făcut. Nu vei mai avea nevoie de îndrumarea mea, se va simţi ca acasă. Asta este probabil cea mai simplă dar şi cea mai importantă lecţie pe care o pot preda la cursurile mele. Vei descoperi că ceea ce te împiedică să cobori în profunzime nu este rezistenţa pe care o întâmpini din partea ţesuturilor moi pe care le traversezi. Ceea ce te împiedică să cobori în profunzime este teama de a face rău celui care primeşte tratamentul tău.

Eficacitatea Shiatsu

Stilul de Shiatsu pe care îl vei studia cu mine este eficient în special în tratamentul afecţiunilor osteo-articulare şi musculare. Folosind cel mai simplu protocol de tratament Shiatsu, vei putea să îţi ajuţi clienţii care suferă de dureri de spate, dureri cervicale sau dureri de membre. Shiatsu poate ajuta clienţii care suferă de dureri de cap, migrene, stări de anxietate, tulurări de somn sau care sunt în stadii de epuizare mentală şi fizică (sindrom de burn-out). Secundar, clienţii tăi vor observa şi îţi vor comunica îmbunătăţiri ale unor funcţii interne pentru care nu apelaseră iniţial la Shiatsu.

Versatilitatea Shiatsu

Shiatsu se acordă cu clientul îmbrăcat cu haine uşoare de stradă ceea ce îl face accesibil persoanelor mai pudice dar şi în circumstanţe care nu permit îndepărtarea articolelor vestimentare. Astfel, cu Shiatsu vei putea să oferi tratamente unor segmente de clienţi care nu acceptă să îşi expună corpul liber la masajul clasic, şi chiar în spaţii publice în medii neconvenţionale. În plus, pentru că nu se folosesc uleiuri, creme sau loţiuni, tratamentele Shiatsu sunt mai avantajoase financiar pentru tine pentru că nu mai trebuie să investeşti în aceste produse cosmetice sau alte auxiliare.

DISCUŢII

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bună!

Despre mine

Privită în ansamblu, istoria Japoniei poate fi considerată o succesiune de perioade de izolare şi de deschidere faţă de influenţele externe. Asemănător, implicarea mea în predarea Shiatsu este o alternare de perioade de activitate foarte intensă urmate de perioade de retragere aproape completă. Ianuarie 2023 va marca intrarea în Anul Iepurelui şi începutul unui nou capitol de predare Shiatsu pentru mine.

Resurse

Shiatsu Blog

Ce curs de Shiatsu să alegi?
Cum te protejezi energetic în timpul masajului?
Povestea mea
Ce este Shiatsu?
Cum se aplică presiunea Shiatsu pe plan profund?
Noutăţi

Curs de Masaj Shiatsu

Bucureşti, 09.01-16.02.2023

Locaţie de curs: Centrul Shakti, Bucureşti, Strada Părintele Stăniloaie nr. 7, sector 2
Perioada: 09 Ianuarie - 16 Februarie 2023 (şase săptămâni).
Zile de curs: luni şi joi, orele 09:30-13:30.
Instructor: Viorel Mihai
Număr de locuri: 8.
Taxa de curs: 1500 lei.

Înscriere: completaţi formularul de contact de mai jos şi efectuaţi plata unei sume de minim 500 de lei din taxa de curs prin transfer bancar pe bază de factură proforma.

Contact

Formular de Contact

Distribuire Reţele Sociale

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit, te rog să distribui această pagină! Mulţumesc!