Detalii

Întrebări frecvente

Cursul se adresează în egală măsură atât terapeuţilor cu experienţă cât şi celor interesaţi să practice Shiatsu pentru familie şi prieteni sau doar ca autotratament.

Într-o atmosferă relaxată, voi preda un stil modern de Shiatsu în care tratamentul se desfăşoară la masa de masaj şi aplicarea de presiune este fundamentată preponderent pe medicina modernă. Liniile de tratament se suprapun aproximativ pe traseele meridianelor energetice dar nu vom propune puncte predefinite de tratament pentru afecţiuni specifice. Selecţia punctelor se face prin evaluare palpatorie, tehnicile de evaluare sunt camuflate în tehnici de masaj clasic, dar efectuate la viteză şi frecvenţă mai reduse care să permită analiza consistenţei ţesuturilor. 

Să înveţi să lucrezi fără forţă musculară. Don’t do Shiatsu, be Shiatsu!

Cunoştinţele medicale nu sunt necesare pentru participarea la curs. Toate informaţiile sunt prezentate de la nivelul de bază, toate reperele anatomice sunt explicate, toate principiile de lucru sunt introduse de la nivelul de începător.

Nu există cerinţe speciale în privinţa ţinutei de curs. Se recomandă o ţinută lejeră şi eventual o pereche de incălţări de interior care să vă permită să vă descălţaţi uşor şi să vă întindeţi pe masă.

La completarea cursului, se eliberează diplomă de absolvire pe care sunt menţionate durata pregătirii, numărul de ore şi perioada de desfăşurare, numele instructorului. Diploma nu este recunoscută oficial.

Te rog să completezi formularul de înscriere de pe site sau să mă contactezi pe WhatsApp la 0721,415.315 să soliciţi o factură proforma pentru înscriere. După confirmarea primirii avansului, voi trimite un mesaj de confirmare a înscrierii. Restul taxei de curs trebuie achitat până la finalul celei de a treia săptămâni de curs.

Noutăţi

Curs de Masaj Shiatsu

Bucureşti, 09.01-16.02.2023

Locaţie de curs: Centrul Shakti, Bucureşti, Strada Părintele Stăniloaie nr. 7, sector 2
Perioada: 09 Ianuarie - 16 Februarie 2023 (şase săptămâni).
Zile de curs: luni şi joi, orele 09:30-13:30.
Instructor: Viorel Mihai
Număr de locuri: 8.
Taxa de curs: 1500 lei.

Înscriere: completaţi formularul de contact de mai jos şi efectuaţi plata unei sume de minim 500 de lei din taxa de curs prin transfer bancar pe bază de factură proforma.

Resurse

Shiatsu Blog

Ce curs de Shiatsu să alegi?
Cum te protejezi energetic în timpul masajului?
Povestea mea
Ce este Shiatsu?
Cum se aplică presiunea Shiatsu pe plan profund?
Ce curs de Shiatsu să alegi?
Cum te protejezi energetic în timpul masajului?
Povestea mea
Ce este Shiatsu?
Cum se aplică presiunea Shiatsu pe plan profund?
Bună!

Despre mine

Privită în ansamblu, istoria Japoniei poate fi considerată o succesiune de perioade de izolare şi de deschidere faţă de influenţele externe. Asemănător, implicarea mea în predarea Shiatsu este o alternare de perioade de activitate foarte intensă urmate de perioade de retragere aproape completă. Ianuarie 2023 va marca intrarea în Anul Iepurelui şi începutul unui nou capitol de predare Shiatsu pentru mine.

Contact

Formular de Contact

Distribuire Reţele Sociale

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit, te rog să distribui această pagină! Mulţumesc!